Èxit de les visites guiades gratuïtes al castell de Sant Felip

Èxit de les visites guiades gratuïtes al castell de Sant Felip17 de novembre de 2021

Gran èxit de participació en les visites guiades gratuïtes al castell de Sant Felip, que es van dur a terme de manera setmanal durant els mesos de juny, juliol i agost, i quinzenalment durant els mesos de setembre i octubre.

Tot i les restriccions de la covid, que limitaven la mida dels grups, van participar en les visites un total de 330 persones empadronades as Castell.

250è aniversari des Castell

El programa de visites va tenir lloc en el marc dels actes de celebració del 250è aniversari de la fundació del poble des Castell, i tenia l'objectiu d'atracar la història i el patrimoni del poble i de Menorca a tots els vesins i vesines del municipi. 

L'Ajuntament vol agrair la col·laboració del Consorci Militar de Menorca i del guia que va dur a terme les visites. 
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell