Acte d'entrega de la Medalla d'Or des Castell a Toni Vidal

Acte d'entrega de la Medalla d'Or des Castell a Toni Vidal3 de setembre de 2021

El pròxim 12 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc a la plaça de s'Esplanada des Castell l'acte institucional d'entrega de la Medalla d'Or des Castell al fotògraf Antoni Vidal Miquel (Es Castell, 1934).  

Durant l'acte, que serà obert a tota la ciutadania, també es mostrarà una pedra amb una inscripció commemorativa del 250è aniversari de la fundació del poble des Castell, que més endavant es col·locarà a la plaça de s'Esplanada. 

Medalla d'Or

Amb la concessió de la Medalla d'Or al fotògraf Toni Vidal, l'Ajuntament des Castell vol retre homenatge a la seva dilatada carrera professional.

Segons les seves dades biogràfiques, l'afició a la fotografia de Toni Vidal es va despertar de ben jove i posteriorment es va convertir en professió.

Enamorat de la seva terra, Vidal ha retratat la Menorca quotidiana, les festes, el camp, les ciutats, els oficis artesans i els paisatges. 

També destaquen els seus retrats de personatges rellevants de la cultura catalana, com Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies, Joan Ponç o Mercè Rodoreda, entre d'altres

El 2008 va rebre la Taula d'Or del Premi Maria Lluïsa Serra, del Consell Insular de Menorca, i el 2019 la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell