Comencen les feines de construcció dels lavabos públics de la plaça de s'Esplanada

Comencen les feines de construcció dels lavabos públics de la plaça de s'Esplanada2 de desembre de 2021

Aquesta setmana, han començat les feines de construcció dels nous lavabos públics de la plaça de s'Esplanada. 

Els lavabos s'estan construint a la parcel·la del Centre Cultural Es Soleiet, i serviran per donar servei a l'alumnat de les escoles municipals i a tota la ciutadania.

Els banys se situaran a la cantonada aixamfranada entre la plaça de s'Esplanada i el carrer Sant Ignasi.

El projecte contempla rebaixar el terreny fins al nivell de vorera, eliminant barreres arquitectòniques, i el recinte s'adaptarà al xamfrà existent.

Els banys també comptaran amb un lavabo accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres s'han licitat per un import de 72.479 euros (IVA inclòs), i les està duent a terme l'empresa E.H.M. Contrata, Dirección y Gestión de Obras.

Nova sala multifuncional

Per altra banda, durant les properes setmanes començaran les feines de construcció d'una nova sala polivalent al recinte de l'antiga escoleta Es Soleiet, que actualment acull les classes de les escoles municipals de música i pintura.

Aquesta nova sala permetrà complementar i ampliar les actuals prestacions de l'espai, i servirà per a la realització de classes, tallers o exposicions. A més, podrà acollir tota mena d'activitats obertes al públic general.


 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell