Arriba una nova edició de Gangària Es Castell

Arriba una nova edició de Gangària Es Castell29 de setembre de 2021

El pròxim 16 d'octubre, la plaça de s'Esplanada des Castell acollirà la 5a edició de Gangària Es Castell, en horari de 10 a 14 hores.

Es podrà trobar roba, regals, joguines, decoració i moltes coses més!

En el marc del mercat, tindran lloc tallers per a infants d'11 a 13 hores.

També hi haurà una taula per a la recollida de roba, calçat, productes d'higiene personal i aliments no periples per als damnificats del volcà de La Palma.

Inscripcions

Com sempre, les persones interessades a participar es poden inscriure telefonant al 971 36 51 93, en horari d'atenció al públic. Les inscripcions romandran obertes fins al 13 d'octubre. 

El cost per participar serà de 5 euros, que es cobraran el mateix dia, i aniran destinats a l'Associació de Comerciants des Castell, entitat organitzadora.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell