La consellera insular Cristina Gómez visita el Casal d'Entitats Ciutadanes amb la batlessa Joana Escandell

La consellera insular Cristina Gómez visita el Casal d'Entitats Ciutadanes amb la batlessa Joana Escandell10 de setembre de 2021

La consellera de Cooperació Local, Cristina Gómez, i la nova directora insular d’Habitatge, Participació Ciutadana i Voluntariat, Roser Román, han visitat aquest divendres juntament amb la batlessa des Castell, Joana Escandell, el Casal d'Entitats Ciutadanes de la localitat, que està en funcionament des del passat juny, al carrer Agamèmnon, i es va fer realitat gràcies als pressupostos participatius del Consell Insular del 2018.

Ubicat en un local de propietat municipal, als baixos del carrer Agamèmnon, 19, compta amb quatre espais que fan servir la Colla de Geganters i Grallers des Castell, la secció d’Escacs del Centre de Cultura, l’associació de fotografia Revel'art i la Societat Ornitològica de Menorca. Tanmateix disposa d’un espai polivalent per a ús compartit i oberta a tota la ciutadania i entitats, en la qual es poden realitzar altres actes i reunions.

Pressupostos Participatius 2018 del Consell Insular de Menorca

El Casal d’Entitats des Castell formà part dels projectes guanyadors escollits per la ciutadania en els Pressupostos Participatius 2018 del Consell Insular de Menorca, amb una partida assignada de 45.000 euros. Posteriorment, es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament des Castell i el Consell, mitjançant el qual el consistori es va comprometre a realitzar les obres necessàries per a desenvolupar la iniciativa, amb la licitació, contractació i direcció de les obres.

Tanmateix, el projecte comptà amb finançament provinent del Pla territorial d'instal·lacions i equipaments culturals 2020 del Consell Insular de Menorca, a través del qual la institució insular va aportar els altres 35.201 euros. Així, del cost total (161.000 euros) de la reforma per obrir el Casal d’Entitats Ciutadanes a la població de Llevant, l’Ajuntament des Castell ha aportat 80.799 euros i el Consell Insular 80.201 euros.
 

 
Imatges relacionades
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell