Entra en funcionament el nou aparcament de la zona escolar

Entra en funcionament el nou aparcament de la zona escolar4 de març de 2021

Des d'aquest matí els vehicles ja poden estacionar a l'aparcament del camí d'en Verema, situat a la zona escolar i esportiva.

La batlessa Joana Escandell i el primer tinent d'Alcaldia, Joan Antoni Serra, van visitar el final de les obres la setmana passada i es van mostrar molt satisfets amb el resultat.

Escandell va explicar que aquesta actuació s'emmarca en el pla de creació de noves places d'aparcament al municipi i de millora de la mobilitat.

Seixanta noves places

Les obres d'ampliació de l'actual aparcament de la zona escolar i esportiva han permès crear una seixantena de noves places d'estacionament, augmentant de manera significativa les places disponibles al municipi.

El nou aparcament s'ha ubicat en els terrenys on anteriorment estaven situats els horts socials, que s'han traslladat a la zona més propera a les escoles, dins el mateix solar.

Les obres han comptat amb un pressupost de 149.218 euros (IVA inclòs), que s'han finançat amb fons propis de l'Ajuntament i amb l'ajut que s'ha sol·licitat al Consell Insular de Menorca, en el marc del Pla Insular de Cooperació.

Horari

De moment, el nou aparcament romandrà obert de 7.30 a 16.30 hores, per tal de donar servei a la comunitat educativa. Més endavant, es preveu ampliar l'horari d'obertura.

Horts socials

Amb les obres d'ampliació de l'aparcament també s'han dut a terme les darreres feines de millora dels nous horts socials.

Les feines han permès la creació de diferents bancals i camins d'accés, així com la instal·lació d'una nova xarxa de reg. A més, s'ha aprofitat la reordenació de l'espai per crear un nou hort escolar amb accés directe des de les escoles.

 
Imatges relacionades