Comencen les obres par tancar perimetralment la zona esportiva

Comencen les obres par tancar perimetralment la zona esportiva11 de febrer de 2021

Ja estan en marxa les obres per tancar perimetralment la zona esportiva. Les feines consistiran en la construcció d'una paret seca amb una reixa devora les pistes de pàdel, que servirà per evitar l'accés a la zona esportiva per la part de darrere.

També es delimitarà l'aparcament de les pistes de pàdel i s'instal·larà una barrera nova entre el pavelló de bàsquet i l'annex. Finalment, es canviarà la porta d'accés al camp de futbol des de l'escola. 

La regidora d'Esports, Ana Til, ha explicat que l'actuació té l'objectiu d'evitar els actes incívics, ja que en més d'una ocasió hi han entrat persones de nit i han romput el mobiliari.

La regidora també ha assenyalat que "aquest és un problema que fa molts anys que existeix a causa de les deficiències en el tancament de la zona esportiva, i per això és una actuació que hem considerat prioritària".

El cost de totes les intervencions és de 18.681,19 euros (IVA inclòs). 
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell