La compra del Teatro Salón, a la portada del tercer número de la revista 'Es Castell informa'

La compra del Teatro Salón, a la portada del tercer número de la revista 'Es Castell informa'8 de febrer de 2021

Ja està disponible el tercer número de la revista municipal Es Castell informa, que s'obre amb la informació relativa a la compra de l'antic Teatro Salón per part de l'Ajuntament.

La nova publicació informativa de l'Ajuntament des Castell és gratuïta i es publica amb periodicitat trimestral. 

La revista neix amb voluntat de servei públic, per tal de fer arribar la informació municipal a tota la ciutadania, i està disponible en paper (es distribueix en diversos punts del municipi) i en format digital.

Disseny i continguts

La revista té un disseny modern i atractiu, amb notícies curtes i fàcils de llegir, i permetrà fer una passa endavant pel que fa a la comunicació institucional. 

La revista és bilingüe, i tots els continguts estan disponibles en català i castellà. La publicació també compta amb un espai d'opinió per als diferents grups municipals.

Cada número recull les informacions més destacades de l'activitat del consistori dels darrers tres mesos, amb l'objectiu d'oferir al lector la possibilitat de fer un repàs ràpid a l'actualitat municipal. 

PER VEURE EL TERCER NÚMERO DE LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL FEU CLIC AQUÍ. 

TAMBÉ LA PODEU DESCARREGAR AL FINAL DE LA PÀGINA.

 
Enllaços Relacionats
'Es Castell informa', núm 3

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell