Nou sistema d’il·luminació de tecnologia LED a la plaça del Mercat

Nou sistema d’il·luminació de tecnologia LED a la plaça del Mercat5 de febrer de 2021

Aquesta setmana ha quedat instal·lat un nou sistema d’il·luminació de tecnologia LED a la plaça del Mercat, que servirà per millorar i dignificar l'estètica d'aquest emblemàtic espai del municipi, en el qual es duen a terme activitats de manera habitual.

La nova il·luminació ha tingut un cost de 8.000 euros (IVA inclòs), que es finançaran a través d'una partida destinada a inversions financerament sostenibles (IFS).

Concretament, les lluminàries que s'han instal·lat pertanyen al model GOTA, dissenyat pels arquitectes suïssos Herzog & De Meuron, i han estat fabricades i subministrades per l'empresa Salvi Lighting Barcelona.

Es tracta d'un sistema d'il·luminació concebut per il·luminar grans espais públics.

Els llums són de tecnologia LED d'alta eficiència i queden fixats en una catenària, oferint una il·luminació uniforme i agradable.
 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell