Es Castell celebra 250 anys d'història

Es Castell celebra 250 anys d'història4 de febrer de 2021

El 4 de febrer de 1771, el governador britànic de Menorca, John Mostyn, va publicar un decret en el qual ordenava la demolició del raval de Sant Felip i el trasllat de la població a una nova ubicació entre Calesfonts i Cala Corb. Era el naixement de l'actual poble des Castell.

250 anys després, Es Castell és una població diversa i inclusiva, que valora el seu passat i mira cap al futur amb il·lusió i confiança.

Tot i que la situació sanitària no ens permetrà commemorar aquest important aniversari tal com teníem previst, durant els propers mesos celebrarem la nostra història amb un programa que s'anirà adaptant a la situació sanitària.

Molts d'anys castellans i castellanes!

---

Foto: Decret Mostyn
Biblioteca Pública de Maó
Document cedit per Xavier Martín

 
Enllaços Relacionats
VÍDEO DEL MUSEU DE MENORCA

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell