L'Ajuntament ofereix wifi gratuït a través de la iniciativa WiFi4EU

L'Ajuntament ofereix wifi gratuït a través de la iniciativa WiFi4EU27 de gener de 2021

La setmana passada va finalitzar la instal·lació de la xarxa de wifi gratuït WiFi4EU, una iniciativa de la Comissió Europea a la qual s'ha sumat l'Ajuntament des Castell, que vol promoure la instal·lació de punts d’internet públics, gratuïts i d'alta qualitat als municipis europeus.

En concret, el programa cobreix els costos del material i de la instal·lació dels equips wifi d'última generació per un valor de 15.000 euros, i l'Ajuntament es compromet a pagar la connexió i el manteniment dels equips durant un mínim de tres anys.

El regidor Oscar Gómez ha explicat que "amb aquesta iniciativa volem donar accés wifi gratuït a tota la ciutadania des Castell per tal d'adaptar-nos a una societat cada vegada més connectada, i a la vegada volem potenciar les zones turístiques i oferir un servei de qualitat a les persones que ens visiten".

Zones de cobertura

As Castell, els edificis i les zones de cobertura de la xarxa són els següents:

- Plaça de s'Esplanada

- Cala Corb

- Moll d'en Pons

- Calesfonts

- Camp de futbol 

- Edifici de l'Ajuntament

- Poliesportiu Municipal

- CEIP Àngel Ruiz i Pablo

Al final d'aquesta pàgina trobareu el mapa amb els punts d’accés wifi al municipi.
 

 
Imatges relacionades
 

Enllaços Relacionats
VÍDEO NOTÍCIA IB3

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell