Campanya perquè els propietaris de cans recullin els excrements

Campanya perquè els propietaris de cans recullin els excrements21 de gener de 2021

La regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa una campanya de civisme per conscienciar els propietaris de cans sobre l'obligació de recollir els excrements dels animals.

La regidora Marisa Álvarez ha explicat que s'han instal·lat cartells que recorden les sancions a les quals es poden enfrontar els propietaris que incompleixin la normativa, que poden ser de fins a 750 euros.

L'actuació l'ha dut a terme la Brigada d'Obres i s'han instal·lat cartells tant en zones urbanes com en camins rurals. En concret, els cartells s'han col·locat al nucli urbà, a cala Sant Esteve, Santa Anna, Binissaida, Trebalúger, Sol de l'Est i Sínia d'en Riera. Resten per col·locar els cartells de Son Vilar i el Fonduco. 

 
Imatges relacionades
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell