Comencen les obres de construcció de tres nous passos de vianants elevats a les entrades del poble

Comencen les obres de construcció de tres nous passos de vianants elevats a les entrades del poble13 de novembre de 2020

Aquesta setmana han començat les obres de construcció i instal·lació de tres nous passos elevats de vianants, que permetran millorar la seguretat a les entrades del poble.

Concretament, les feines s'estan duent a terme als carrers Fontanilles, Sant Josep i Tramuntana (entrada a la urbanització de Santa Anna).

Els passos elevats dels carrers Fontanilles i Tramuntana es faran amb aglomerat, i el del carrer de Sant Josep serà de cautxú.

Les obres les realitza l'empresa Juan Mora SA i tenen un cost de 16.930 euros. L'actuació forma part d'una segona partida d'inversions financerament sostenibles.

Millora de la mobilitat i la seguretat

Els passos elevats permeten millorar la mobilitat dels vianants, especialment de les persones amb mobilitat reduïda, i augmenten la seguretat, ja que incrementen la visibilitat entre vianants i conductors. A més, redueixen la velocitat dels vehicles i eviten que hi puguin estacionar damunt.

 
Imatges relacionades
 
 

Ajuntament des Castell