Música i tardeo dissabte que ve a Es Castell

Música i tardeo dissabte que ve a Es CastellL'Ajuntament des Castell ha organitzat per al proper dissabte 18 de maig la segona edició del Rastre Musical, una activitat que es desenvoluparà a la carpa instal·lada a la Plaça Esplanada i que consistirà en la compra-venda de vinils, CD, instruments i material musical en general.

A més, a partir de les 13 hores el grup Es Bastió de s'Illa amenitzarà el tardeo fins a les 14 hores, quan serà el torn de l'actuació de Fusiona2. Al migdia els assistents podran menjar una plat de paella si així ho desitgen i a les 17 hores pujarà a l'escenari el grup Petit Komité. Dues hores més tard, a les 19 hores, l'Orquestra Sarau oferirà l'últim concert de la jornada.

En definitiva, es tracta d'una activitat lúdica i d'oci per a tots els músics de l'illa i els amants de la bona música, així com també està oberta al públic en general.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell